• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Bedrijfsprofiel

  bedrijfsprofielNa twintig jaar de nodige ervaring te hebben opgedaan als werktuigbouwkundige bij grote internationale bedrijven, besloot Peter Verbruggen in 1990 om zijn kennis en expertise verder uit te breiden in zijn eigen onderneming.

  Met de komst van P. Verbruggen Machinehandel & Revisie is Nederland een bedrijf rijker dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren, het reviseren en het aanpassen van machines in de vleesverwerkings- en voedingsindustrie.

  Dit alles gebeurt op een goed te bereiken locatie in het Brabantse Boekel. Hier hebben wij onze werkplaats vakkundig gerealiseerd. Samen met gekwalificeerd personeel en bedrijven in onze nabije omgeving, wordt hier met zorg en vakmanschap gewerkt.

  Uiteraard gebeurt alles in overleg. Voordat wij met uw machine aan het werk gaan, gaan we rond de tafel om samen met u het plan van aanpak te bepalen. Vervolgens gaan wij in onze werkplaats aan de slag, zodat de machine perfect kan worden aangesloten op het productieproces.

  Wij nodigen u graag uit bij ons aan tafel!

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten