• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Saté Unit klant specifiek

  Deze “Saté unit” wordt klant specifiek gemaakt voor het stokje waarmee de klant wil gaan draaien. Dit kan een plat stokje zijn of bijvoorbeeld het type Gun shaped met eventueel een opdruk. Hiermee krijg je dus een exclusiever sateetje dan de standaard saté met ronde stok. De capaciteit van deze unit is wel lager als van de ronde door het toepassen van een soort envelop systeem. Hierdoor kunnen er minder vormen in de vormplaat. Voordeel van deze unit is wel weer dat het magazijn voor het bijvullen van de stokjes stil staat. Hierdoor is deze tijdens productie gewoon bij te vullen dit in tegenstelling tot de standaard unit. Met deze machine gaat het maken van saté snel, gemakkelijk en is van goede kwaliteit. Deze machine zal altijd in combinatie met een vormmachine moeten worden gebruikt.

  Download Folder Saté Unit klant specifiek

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten