• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Vormplaten

  De vormplaten van P. Verbruggen Machinehandel & Revisie B.V. worden gemaakt voor het vormen van vlees, vis, kip en groente. Deze vormen kunnen in ieder gewenste vorm gemaakt worden. Uitstoters zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de standaard uitstoter, lucht uitstoter en water/lucht uitstoter. De vormplaten die wij leveren zijn gemaakt van een duurzaam materiaal dat FDA goedgekeurd is.

  De vormplaten zijn te gebruiken voor de meeste vormmachines (zoals de VM600, MultiFormer (HSE) , EasyFormer (VM400/30).

  Download PDF

  Vormplaten

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten