Maatwerk

Bij P. Verbruggen begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om het verwerken, verpakken en produceren van voedingsmiddelen. Daarom bieden we niet alleen standaardmachines en oplossingen, maar leveren we ook maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke vereisten.

Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om op maat gemaakte machines te ontwerpen en bouwen die voldoen aan de normen en eisen van de voedingsmiddelenindustrie.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken hoe onze maatwerkoplossingen uw productieprocessen kunnen verbeteren. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en te adviseren bij elke stap van het proces.

Hieronder enkele voorbeelden van onze gerealiseerde maatwerk oplossingen.

Liftsysteem

Dit liftsysteem is speciaal ontwikkeld om volledig automatisch lege bakplaten uit een ovenkar te halen en weer volle bakplaten terug te zetten in de ovenkar. De bakplaten worden gedetecteerd door sensoren en met behulp van software wordt bepaald waar deze vervolgens naartoe moet.

De bakplatenlift is geheel in RVS vervaardigd en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Door de juiste inregeling en software is de machine stil en werkt deze erg efficiënt.