• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Saté Unit

  « 1 van 2 »

  De “Saté-unit” van P. Verbruggen is speciaal ontwikkeld om saté stokjes in machinaal gevormde saté te steken. Met deze machine gaat het maken van saté snel, gemakkelijk en is van goede kwaliteit. Deze machine zal altijd in combinatie met een vormmachine moeten worden gebruikt.

  De saté-unit is voorzien van transport banden die ervoor zorgen dat de saté uit elkaar gehouden wordt zodat deze in een braadoven niet tegen elkaar bakt. Dit voorkomt witte plekken op de saté en saté die niet gaar is.

  De cocktail saté-unit heeft nog de optie om te worden uitgevoerd met een cassette systeem. Hiermee kunnen stokken snel worden gevuld en staat de machine dus veel minder stil.

  Download Flyer Stick Inserter

  Vormmachine met Stick Inserter 400

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten