• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Continuous Stick Inserter

  « van 2 »

  De “Continuous Stick Inserter” is speciaal ontworpen om na een continue vuller automatsich een stokje in te steken. Dit stokje kan een rond, plat of gunshaped stokje zijn. De vorm van het product kan eenvoudig veranderd worden door het toepassen van een ander vormgedeelte.

  De werking:
  Het product gaat na de continue vuller door een stroomverdeler. Deze stroomverdeler verdeeld het product over zes gelijke uitvoerpijpen. Als het product op het juiste gewicht is, zal er een stokje in alle 6 de uitvoerpijpen gestoken worden. Als de stokjes compleet zijn ingestoken zal de continue vuller weer gaan draaien en het ingestelde gewicht geven. Als deze bereikt is zal het product met stokje afgesneden worden. De afgesneden producten komen op een band te liggen die de producten weg transporteert. Opnieuw zullen er weer 6 stokjes in de uitvoerpijpen gestoken worden etc.

  De capaciteit wordt bepaald door het type vuller, gewicht van het gevormde product en de lengte van de stok. Maar een ding is zeker dat dit vele male sneller is als met de hand.

  Schoonmaken:
  Er is bij het ontwikkelen van de “Continuous Stick Inerserter” veel aandacht besteed bij het schoonmaken van de machine. De machine is geheel opgebouwd uit RVS en kunststof. Ook het verwisselen naar een ander product of diameter is binnen enkele minuten gedaan. Verder is het ook mogelijk om producten zonder stok te produceren.

  Dus een machine met verschillende mogelijkheden.

  Download Folder Continuous Stick Inserter