• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Ambachtelijke Saté Unit

  « van 2 »

  De “Ambachtelijke Saté Unit” is speciaal ontworpen voor het automatisch aansteken van stukjes vlees, groente, fruit aan een stokje. De “Ambachtelijke Saté Unit” is een stand alone-unit. Dit wil zeggen dat er geen andere machines nodig zijn om saté te maken. Er zijn verschillende eindproducten mogelijk, zoals saté, shaslick en cocktailsaté.

  De machine is eenvoudig en snel te veranderen van stoklengte. Ook zijn de vormplaten snel en gemakkelijk uit te wisselen. Hierdoor kun je snel omschakelen van bijvoorbeeld vier blokjes vlees aan een 180mm stokje naar twee blokjes aan een 100mm stok. De machine kan ongeveer 15 slagen per minuut maken, dit is afhankelijk van het aantal blokjes en personeel dat de machine bedient.

  Er is bij het ontwikkelen van de “Ambachtelijke Saté Unit” veel aandacht besteed aan het schoonmaken van de machine. De machine is geheel opgebouwd uit RVS en kunststof. Tevens is het bovenframe open te scharnieren tijdens het schoonmaken. De besturing van de machine zit in een RVS kast onder de machine, zodat er normaal gesproken geen water bij kan komen.

   

  Download Folder Ambachtelijke Saté Unit