Machines

Bij P.Verbruggen zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines voor de voedingsmiddelen industrie. Met onze machines en de mogelijkheid tot maatwerk kunnen we de productiviteit en kwaliteit van uw producten op een hoger niveau brengen.
Neem contact met ons op indien u een vraag heeft of meer wilt weten over onze machines.

Continuous stick inserter

Continuous Stick Inserter

De Continuous Stick Inserter is een automatische spiesmachine en speciaal ontworpen om na een continue vuller het product te vormen en hier een stokje in te steken. Dit stokje kan een rond, plat of gunshaped stokje zijn. De vorm van het product kan eenvoudig veranderd worden door het toepassen van een ander vormgedeelte.

Toepassingen:


Stick inserter

Stick Inserter

De Stick Inserter is een automatische spiesmachine en speciaal ontwikkeld voor het machinaal produceren van saté in combinatie met een vormmachine. Door de machine te koppelen achter een compatible vormmachine gaat het maken van saté snel, gemakkelijk en is deze van goede kwaliteit.

Toepassingen:


Automatic stick inserter

Automatic Stick Inserter

De Automatic Stick Inserter is speciaal ontworpen als standalone unit voor het aansteken van stukjes vlees, vis, tofu, groente of fruit aan een stokje. Voor deze machine kunnen stokken magazijnen geleverd worden voor zowel ronde stokken als gunshaped stokken.

Toepassingen:


Ambachtelijke saté unit

Ambachtelijke Saté Unit

De Ambachtelijke Saté Unit is speciaal ontworpen als standalone unit voor het aansteken van stukjes vlees, vis, tofu, groente of fruit aan een stokje. Omdat het mogelijk is om snel te wisselen van zowel vormplaten als stoklengte kan de machine zeer eenvoudig aangepast worden naar het te produceren product.

Toepassingen:


Conveyor

Transportbanden

Wij leveren vele soorten transportbanden voor in de voeding- en verpakkingsindustrie. Bekijk de pagina voor de mogelijkheden.

Forming plate

Vormplaten

De vormplaten van P. Verbruggen worden gemaakt voor het vormen van vlees, vis, kip en groente. Deze vormen kunnen in ieder gewenste vorm gemaakt worden. Uitstoters zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de standaard uitstoter, lucht uitstoter en water/lucht uitstoter.

Toepassingen: