• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Lift systeem

  ontwerpOns liftsysteem is speciaal ontwikkeld om volledig automatisch lege bakplaten uit de ovenkar te halen en weer volle bakplaten terug te zetten in de ovenkar. Dit gebeurt allemaal volautomatisch en hiervoor is geen krachtstroom nodig. Er kan een reguliere 220V worden gebruikt in combinatie met een luchtaansluiting.

  De bakplatenlift is geheel in RVS vervaardigd en daarmee onderhoudsvriendelijk. De machine is stil in gebruik en werkt efficiënt.

   

  Aandrijving

  De aandrijving van beide liftsytemen gebeurt d.m.v. opsteekmotor die ferqeuntie gerelegd aangestuurd is. De aanvoer een afvoor van bakplaten gebeurdt d.m.v. zuigerstangloze luchtcilinders. Het liftsyteem kan volledig zelfstandig werken en hoeft alleen maar een signaal te hebben of er een lege bakplaat wordt gevraagd.

   

  Detectie bakplaten

  De detectie van de bakplaten gebeurt aan de hand van sensoren. Het liftsysteem is zo ontworpen dat het niet uitmaakt of de ovenkar vol ligt of niet. De eerste sensor detecteert de positie waar een bakplaat kan liggen en een tweede sesnor kijkt of er wel of geen bakplaat ligt. Hierdoor maakt het dus niet uit of de ovenkar vol ligt of dat er zelfs in ket proces nog bakplaten bij komen liggen of verwijderd worden.

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten