• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Aanpassingen

  Aangezien P. Verbruggen Machinehandel & Revisie BV een klein flexibel bedrijf is, zijn wij uiterst geschikt in het aanpassen/verbeteren van bestaande lijnen zodat deze voldoen aan klant specifieke wensen. Denken aan bijvoorbeeld afblaas systemen om te veel strooisel van het product te blazen, klant specifieke snijmechanisme, speciale frames etc. Hier volgen enkele voorbeelden:

  1) Las en zaag tafel voor lamellen
  In Samenwerking met R&R hebben we een automatisch systeem ontwikkeld waardoor lamellen beter en minder afhankelijk van het bediend personeel aan eindkappen gelast kunnen worden. Hiervoor hebben we de zaagtafels en de lastafels aangepast. Verder hebben we een systeem ontwikkeld om eenvoudig de lamellen te kunnen testen op lucht dichtheid.

  MC Donalds2) Watermeloen op een stokje
  In samenwerking met Fruityline hebben we onze standaard Ambachtelijke Saté Unit aangepast om een stokje in een watermeloen te steken voor de MC Donalds. Dit product is in 2012 in Frankrijk geïntroduceerd bij de Happy Meals en was erg succes vol. De machine produceert 40.000 watermeloenen per dag.

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten