Aanpassingen

Aangezien P. Verbruggen Machinehandel & Revisie BV een klein flexibel bedrijf is, zijn wij uiterst geschikt in het aanpassen/verbeteren van bestaande lijnen zodat deze voldoen aan klant specifieke wensen. Denken aan bijvoorbeeld afblaas systemen om te veel strooisel van het product te blazen, klant specifieke snijmechanisme, speciale frames etc. Hier volgen enkele voorbeelden:

1) Las en zaag tafel voor lamellen
In Samenwerking met R&R hebben we een automatisch systeem ontwikkeld waardoor lamellen beter en minder afhankelijk van het bediend personeel aan eindkappen gelast kunnen worden. Hiervoor hebben we de zaagtafels en de lastafels aangepast. Verder hebben we een systeem ontwikkeld om eenvoudig de lamellen te kunnen testen op lucht dichtheid.

MC Donalds2) Watermeloen op een stokje
In samenwerking met Fruityline hebben we onze standaard Ambachtelijke Saté Unit aangepast om een stokje in een watermeloen te steken voor de MC Donalds. Dit product is in 2012 in Frankrijk geïntroduceerd bij de Happy Meals en was erg succes vol. De machine produceert 40.000 watermeloenen per dag.