• Deutsch
 • English
 • Nederlands
 • +31 (0)492 - 32 18 08 info@pverbruggen.com

  Ontwerp

  ontwerpMachines die speciaal voor u op maat gemaakt zijn, kunnen de productiviteit en kwaliteit van uw producten op een hoger niveau brengen.

  Met deze vraaggerichte aanpak hebben wij al vele klanten tevreden kunnen maken. Voor het ontwerpen van de machines maken wij gebruik van het 3D tekenpakket van Solidworks. Met dit pakket is het mogelijk om via eenvoudige simulaties de werking van een machine te nabootsen. Hierdoor is het eenvoudiger om te zien of de machine werkelijk gaat werken zoals bedoeld.

  Solidworks

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten